MAVARO- brandul care duce mai departe traditia marochinariei din Romania

0
579
Astazi , incep a va spune o poveste frumoasa despre traditia marochinariei romanesti dusa mai departe de brandul MAVARO.
 
    MAVARO este continuarea povestii CAPRIS, una dintre cele mai importante fabrici de marochinarie din Romania,unul dintre cele mai mari branduri din judetul Alba, cu o istorie in domeniul marochinariei de peste 150 de ani. In inima acestei istorii vechi s-a nascut brandul MAVARO, o afacere de familie cu un istoric impresionant.
     “Acest concept a luat nastere printr-o idee a sotului meu, Valter Marcheselli  si a socrului meu, Rocco Marcheselli. Ei au dat startul acestei frumoase afaceri. Eu am creat numele acestui brand si am inceput sa ma implic foarte mult pe partea de creativitate si design. De mic copil am avut o pasiune pentru tot ce era nou si pentru creativitate. Imi cumparam reviste, sa fiu la curent cu tot ceea ce este nou legat de fashion. Imi plac provocarile, imi place sa ma joc cu culorile, sa schimb, sa modific geanta pana o aduc la stadiul de produs finit, practic, comod, util si foarte placut pentru clientii nostri. In spatele unui produs MAVARO, se ascunde multa munca, seriozitate, efort fizic foarte mare, dar si foarte multa pasiune, iar rezultatele sunt pe masura.Orice realizare a brandului MAVARO este rodul pasiunii, care ne face sa ne simtim vii, stralucitori si luminosi” declara GEORGETA FURDUI, antreprenoarea din spatele acestui minunat brand.
      Tradiţia marochinăriei din Sebeş este dusă mai departe – alaturi de  mesteri iscusiti specializati in domeniul marochinariei – de o fabrică ce produce genţi şi poşete, vândute la export pentru branduri renumite din vestul Europei. Investiţia aparţine unui om de afaceri italian care a închiriat un spaţiu de producţie în clădirea fostei fabrici CAPRIS.
    
       ”Am venit la Sebeş în urmă cu 5 ani, am făcut o propunere de afacere şi am încercat să fac un lucru diferit. Nu a fost uşor. Am căutat ca oamenii să fie alături de noi, cu bun simţ, cum suntem şi noi cu ei. La inceput am avut un designer din Italia care ne-a facut propunerile pentru produsele pe care le fabricăm, iar dupa aceea sotia mea GEORGETA FURDUI, s-a ocupat de design-ul produselor noastre”, spune Valter Marcheselli, proprietarul firmei Mavaro Sebeş. Afacerea de la Sebeş a fost demarată în anul 2012. După patru ani de eforturi şi investiţii cifrate la peste 350.000 de euro în utilaje de ultimă generaţie, incepand cu partea de croit, egalizat, subtiat pana la vopsire, uscare si cusut; compania din Sebeş a ajuns la peste 80 de angajaţi. ”Pentru viitor avem planuri foarte mari. Dorim sa ne extindem afacerea şi să lucrăm şi pentru piaţa din România, nu numai pentru export. Vrem să angajăm cât mai mult personal pentru a ne putea extinde mai mult in tara ”, spune investitorul italian.

        Toate produsele brandului MAVARO,,sunt confectionate numai din piele naturala de inalta calitate,ca si cele mai noi modele de accesorii, toate importate din Italia. Toate acestea la un loc fac ca gentile MAVARO se se deosebeasca de alte branduri, prin linii de design  ce desavarsesc exigentele unei femei moderne, interesante, care doreste sa se faca remarcata  si iubita atat la locul de munca cat si in timpul liber.
         Liniile de design de tineret au atras atentia prin impunerea de culori vii cum sunt  nuantele de ciclam si verde incandescent, cu elemente tineresti, accesorizand tinutele  tinerelor pentru o viață de night style ready for party.
     Pe linga o gama diversificata de modele de genti pentu femei, brandul MAVARO,mai fabrica si o gama intersesanta de genti de bussines pentru barbati, genti cu atitudine si stil ce accentueaza masculinitatea oricarui barbat.
     Pasiunea oamenilor care creeaza lucruri frumoase, pasionati de munca lor, oameni frumosi si dragi mie, cu siguranta reusesc sa -si duca visul mai departe … si pentru GEORGETA FURDUI, acest vis este visul MAVARO.
    Cu siguranta in cel mai scurt timp brandul MAVARO, va cuceri inimile romanilor daca pe cele ale strainilor  deja le-a cucerit!
   Eu am sa port cu mare drag gentile lor, pentru ca stiu ca in spatele fiecarei genti  este depusa multa munca si pasiune.
Va multumesc dragilor pentru ca mi-ati dat voie sa va cunosc!
Facebook: Mavaro Bags