Home Bucuresti Divă pentru o zi !

Divă pentru o zi !

0
315
 “Frumusetea este darul lui Dumnezeu”,  spunea Aristotel, iar  “Machiajul te poate face sa arati mai bine la exterior, dar daca interiorul e urat, nu te poate ajuta, Doar daca mananci machiajul”, asa cum spunea frumoasa actrita Audrey Hepburn.,
 
  Cu aceste  doua citate, am sa incep povestea articolului meu despre frumusete:
 DA, am fost ” Diva pentru o zi ” si a fost minunat!
 Personajele mele de astazi, sunt doua fete foarte frumoase, NICOLETA  ZAMFIR ( hairstylist) si ANA BUDEANU (make-up artist), care prin talent , pasiune si cu multa rabdare, fac sa fie apreciate de multe femei.
  NICOLETA ZAMFIR ( NINI – cum ii spun eu de cand era mica), a inceput aceasta meserie dintr-o joaca : avand parul cret (….si ca toate fetele care au parul cret, isi doresc parul drept si invers ), de cate ori se ducea sa-si aranjeze parul la un salon, de atatea ori se intorcea acasa si se spala pe cap, pentru ca nu-i placea cum i se aseza parul. De aici i-a venit ideea de a merge sa faca cursuri de hairstylist, din necesitatea de a se coafa singura.
Vazand ca este talentata si apreciata de cei din jur, s-a perfectionat  si a avut ocazia de a invata aceasta meserie pas cu pas,intr-un select salon din Bucuresti .Ceea ce a facut ca peste cativa ani sa -si deschida propria afacere- un cochet salon in inima Bucurestiului. Asa a inceput colaborarea, participand  ca hairstylist,la diferite sedinte foto pentru diferite reclame,atat la TV, cat si in reviste de specialitate,  si astfel cunoscand-o pe ANA BUDEANU, cu care a inceput o  colaborare frumoasa.
 
   ANA BUDEANU ( make-up artist), este de 8 ani in lumea minunata a machiajului .De la varsta de 9 ani, a inceput sa picteze, cand a descoperit fascinanta lume a culorilor si de care s-a indragostit.
Dupa cativa ani, a urmat cursurile a doua scoli  prestigioase de make-up din Bucuresti, unde a devenit in scurt timp trainer / formator make-up.
A colaborat cu diverse televiziuni ca make-up artist si cu diverse reviste de specialitate  precum: Make-up Magazine, Tango, Luxury Magazine,etc. .
 Dupa aceea si-a deschis propriul studio de machiaj, unde are placerea sa machieze atat vedete internationale, cat si vedete autohtone.
 
Atat, NICOLETA ZAMFIR, cat si ANA BUDEANU, face in asa fel incat femeile care le calca pragul, sa se simte minunate  in momentele lor speciale
 
Eu, m-am simtit minunat !  Exact ca o DIVA.
 
NICOLETA ZAMFIR  (hair style)  Fb. page: Nicoleta Zamfir Studio  – Tel.: 0731.333.416
 
ANA BUDEANU (make-up artist)  Fb. page: Ana Budeanu   –  Tel.: 0728 061 986
 
 
Foto : STEFAN OVIDIU