RALITZA TAILORING- experiență în lumea rafinamentului și a eleganței !

0
204
 Incep a va spune o poveste frumoasa cu doi oameni minunati Marieta si Dan. Aceasta poveste incepe cam asa :
A fost odata o doamna foarte frumoasa care se numea Ralitza. Ea facea parte din neamul Bratulestilor – o familie de “comercsanti” ( comercianti), foarte renumita din perioada interbelica. Ralitza, era matusa lui Dan Govella- cel care impreuna cu Marieta Kojanov,a fondat in anul 2013,  Atelierul Ralitza (in memoria matusii sale).
    Dan si Marieta,  au plecat la drum ca o mica afacere de familie, cu dorinta de aduce ceva unic in segmentul de accesorii manufacturate din Romania.Totul a pornit de la sine, fara un proiect anume!
   Marieta a invatat si a evoluat in spatele brand-urior Bigotti, Artigiani, Massini, ca sef de sectie in departamentul confectii camasi barbati.
   Dupa o frumoasa experienta ca antreprenor in Franta, si-a dorit si a reusit sa-si puna amprenta ca profesionist in designul de accesorii masculine din Romania.
Este primul artizan din Romania care a reusit sa readuca la viata sepcile si totodata tendinta modei din perioada La Belle Epoque.

Este mandra ca si-a dat frau liber imaginatiei sale, si este fericita cand  oamenii o apreciaza pentru creatiile ei.

      Au inceput cu o colectie impresionanta de papioane- papioanele Ralitza.. Acestea, erau “altceva”, decat ce se gasea pe piata din Romania, Se deosebeau prin  calitatea materialelor si o gama destul de variata de culori. Dupa aceea a urmat o colectie foarte frumoasa de set – papioane si bretele din acelasi material; set – butoni pentru camasa si papion; tot felul de jabouri, cravate si esarfe, frumos colorate si nu in ultimul rand au creat camasi – camasile Ralitza, al caror aer boem iesau din anonimat!
      Creatiile unice, realizate la comanda, in editie limitata sau unicat au facut ca Brandul Ralitza sa fie primul atelier din Romania care ofera clientilor cea mai impresionanta colectie de accesorii pentru barbati, dar si cea mai exclusivista colectie de sepci de manufactura.
Modele precum FlatCap, Gavroche, NewsBoy, Gatsby, Riding, Deerstalker(Sherlock Holmes), DriverCap, Fisherman, CountryFlat, KomitkaKapa, BikerCaps, Pachowork, BakerCap, BucketHats, sunt realizate si personalizate de creatoarea Marieta Kojanov.
Design-ul nou, o gama cat mai diversa de materiale, croiul unic a facut ca Brandul Ralitza sa devina un brand cu multe colaborari in Europa si Statele Unite.
Dupa numai trei ani pe piata din Romania, in 2016, Brandul Ralitza colaboreaza cu Discovery Channel si realizeaza o speciala si impresionanta colectie de sepci pentru mini seria filmului History Harley and the Davidsons.
     Ralitza devine apoi furnizor oficial al Morgan Club Romania, partener al Concursului de Eleganta Sinaia organizat de Retromobil , partener al evenimentelor Retro Regatta by Urmeaza-ti Pasiunea! si al altor evenimente care imbina frumosul cu arta accesoriilor clasice si retro.
    Participarile la importante evenimente din Italia ca Auto e Moto d’Epoca Padova si Pitti Uomo Florenta, au facut cunoscute accesoriile Ralitza si pe plan international.
 Stilul RALITZA TAILORING, este un stil aparte, un stil al elegantei atat pentru barbati, cat si pentru femei si un rafinament cum rar se mai intalneste in ziua de astazi.
   Eu, am purtat si voi purta cu mare drag creatiile RALIZA, pentru ca ma reprezinta!
   Creatiile Ralitza, le puteti comanda pe site-ul on line; Ralitza Tailoring  .
   Comenzi speciale : [email protected]   sau la nr. de telefon: 0723.942.833